Containeriserte nitrogengeneratorer: Den smarte utendørsløsningen

Containeriserte nitrogengeneratorer: Oppdag fordelene

Fordelene med på stedet nitrogen generasjon kontra å kjøpe nitrogen er klare og overbevisende. Du får kontroll over gasstilførselen din til en lavere kostnad og et lavere utslipp, og med mindre logistiske problemer og sikkerhetsfarer. Men hva gjør du når du rett og slett ikke har plass på produksjonsgulvet for et nitrogengenereringssystem? En containerisert nitrogengenerator fra Pneumatech kan være din ideelle løsning. 

Hva er en containerisert nitrogengenerator?

Som navnet indikerer, en containerisert nitrogen generator er en hel nitrogen generasjon system bygget inn i en solid shipping container. Dette gjør at du kan plassere nitrogengenerasjonssystemet utenfor uten at det går ut over ytelsen eller påliteligheten.

Alt du trenger for å produsere ditt eget nitrogen er bygget inn i beholderen. Dette kan omfatte kompressorer, nitrogengeneratorer, boostere, tørkere, filtre, mottakere, flaskeholdere, … Alle komponenter er valgt for å dekke dine spesifikke behov. Beholderen nedenfor leveres for eksempel med en beredskapskompressorer for redundans, oppvarmede blåsertørkere og membrannitrogengeneratorer med lagring. Alt er rørt fullt sammen med Airnet-røropplegg.

Tilleggsfunksjoner er inkludert som standard for optimal ytelse i en utendørs beholder:

  • Isolerte vegger holder enheten komfortabel om vinteren og sommeren.
  • Romoppvarming, vifter og kanalarbeid er bygget inn slik at utstyret fungerer i optimale temperaturer gjennom hele året. Dette sikrer i sin tur den mest pålitelige og energieffektive driften.
  • Sikkerhetsfunksjoner: Oksygenanalysatorer overvåker for usikre oksygennivåer. Beholderen er også utstyrt med tilstrekkelig ventilasjon i tilfelle for lavt eller for høyt oksygennivå. Nitrogenavgassene ledes til utsiden for å hindre en beriket atmosfære.
  • Nødlys i tilfelle hele området mister strøm. 
  • Kontroller og tilkobling, som også tillater ekstern overvåking. Valgfri PLS kan inkluderes. Dette gir et fullstendig bilde av generatoren, slik at du kan overvåke hele rørings- og instrumenteringsdiagrammet lokalt i sanntid.

En plug-and-play nitrogen generator

Pneumatechs containeriserte nitrogengeneratorer er en ekte plug-and-play-løsning. Enheten er klar til levering, med bare strømforsynings- og nitrogenutkoplinger som skal fullføres på stedet. Hele nitrogengeneratorpakken er ferdigstilt og testet av Pneumatech for å sikre jevn igangkjøring på stedet.

Ytelse under de tøffeste forhold

En Pneumatech-containerisert nitrogengenerator er konstruert for å tåle de tøffeste forholdene. Containerens robuste konstruksjon sikrer lang holdbarhet og levetid – uansett hvor den er plassert. Den fleksible utformingen gjør at beholderen kan optimaliseres for krevende forhold, for eksempel ekstrem kulde eller varme.

En velprøvd løsning

Som ekspert på luftbehandling og gassproduksjon har Pneumatech en lang historie med å designe og bygge state-of-the-art oksygen- og nitrogengeneratorer. Våre containeriserte nitrogengeneratorer leveres med samme kvalitetsgaranti. Vi designer, produserer og optimaliserer hele systemet, og gir deg den mest effektive og pålitelige plug-and-play-pakken som er tilgjengelig. I tillegg er våre gassgenerasjonseksperter alltid tilgjengelige for å svare på alle dine spørsmål. De kan veilede deg gjennom spesifikasjonen, bestillings- og igangkjøringsprosessen. 

PSA-nitrogengeneratorer Nitrogenskids med høyt trykk Produkt Membranbaserte nitrogengeneratorer